LESTABEL
 
Departement Biowetenschappen en Landschapsarchitectuur
-- HOGESCHOOL GENT --
Master in de biowetenschappen, voedingsindustrie
- afstudeerrichting: voedingsmiddelentechnologie
[Academiejaar 2006 - 2007]
(geldig vanaf het academiejaar 2007 - 2008)
Nr.
Opleidingsonderdeel
Sem.
DT 2J
A
B
C
D
E
1
Microbiologische procesbeheersingstechnieken
2
1
24.0
 
12.0
120
4
2
Instrumentele karakterisering en kwantificatietechnieken
1
1
24.0
36.0
12.0
180
6
3
Enzymatische en biochemische toepassingen
1
1
24.0
12.0
 
120
4
4
Procescontrole
2
2
12.0
12.0
24.0
120
4
5
Zuiveltechnologie
2
1
36.0
24.0
24.0
180
6
6
Vleestechnologie
1
2
24.0
12.0
 
90
3
7
Graantechnologie
1
1
36.0
24.0
24.0
180
6
8
Toegepast management
1
2
12.0
 
24.0
90
3
9
Masterproef
2
2
   
450.0
540
18
10
Keuze voor 6 studiepunten uit:
         
180
6
 
Code studiejaar: BMVDIV - 00 - 01 versie : 01
         
1800
60
DT = deeltijds studeren mogelijk, 1 = eerste deel, 2 = tweede deel, etc
 
[PDF-versie]